Добредојдовте на системот за електронско учење на СОУ „Методи Митевски - Брицо “  Делчево. 

Целта на овој систем за електронско учење е да се создаде виртуелна средина за учење и да им се овозможи поддршка на учениците и наставниците во споделувањето на наставни материјали и активности. Системот за електронско учење нуди можност сите материјали да им бидат достапни на учениците и наставниците во било кое време.